Истинска история от 24ins за закъснялата зима и почитателите на планината | 24ins.bg
Лесното застраховане е онлайн
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор
blog title
7 Февруари 2020

Истинска история от 24ins за закъснялата зима и почитателите на планината

 

Астрономическата зима отдавна е тук!

Но със закъснение дойдоха нейните ниски температури, вятър и сняг...

 

Добрите новини са: че докато ги е чакала, планината не е избягала и че любителите ѝ не са се отказали да я видят и тази година - покрита със сняг.

 

 

 

Всеки ден, чрез нашия сайт - на 24ins, се сключват туристически застраховки – които включват и планинарство - travel-insurance-sportСпециално създадохме онлайн калкулатора “Туристическа застраховка с покритие за любителски спорт“, за да може почитателите на туристическите изживявания и спорта да се чувстват по-защитени.

 

Като много наши нетърпеливи клиенти, Захари Марчев не дочака да падне първия сняг и направи своята застраховка още в средата на месец януари. Към туристическата си застраховка освен планинарството, той включи и алпинизма. Защо Захари не изчака първия сняг и побърза да направи своята застраховка? Каква застраховка избра - за какъв период от време и на коя застрахователна компания? Можете да прочетете отговорите на тези и много други въпроси по-долу.

 

С настоящето интервю се надяваме да повишим информираността на хората, тръгващи на път с идеята да спортуват.

 

       

 

 

 

 

 

 

 

За пълна достоверност на посочената информация отбелязваме Facebook профила на клиента, разбира се с негово съгласие - https://www.facebook.com/zaharigm