Лесното застраховане е онлайн | 24ins.bg
Плащане на вноска
Вход
0700 4 24 24
на цената на един градски разговор

Нашето мото

Бързо, лесно и удобно онлайн застраховане

В24ins ние вярваме, че има по-добър начин да се прави застраховане. Един стойностен и заслужаващ доверие начин, при който клиентите са спечелени, а не принудени. Най-голямото удовлетворение в нашата е работа е да виждаме и доставяме все по-лесен процес на застраховане, благодарение на нашия екип, софтуер и общност.

Създаване и първи стъпки

През 2008 година трима ентусиасти от Варна създават сайт с онлайн застрахователен калкулатор за застраховка “Гражданска отговорност”. В този период отстъпките в цената са позволени от закона и онлайн обслужването позволява да се спести ресурс, който да се даде като отстъпка в цената на клиента. В първите 3 месеца от стартирането на платформата, тя привлича над 5 000 клиента. Първоначалния домейн и бранд на проекта са zastrahovamse.com

Инвестиция и ребрандиране

Переспективите пред екипа и онлайн застраховането предизвикват интереса на няколко по-сериозни брокера в България, като най-сериозни са от Брокер Инс ООД, който през 2010 година придобива мажоритарен дял в компанията. Създаден е брандът 24ins и стратегията за развитие на бизнеса като лесна и удобна платформа за онлайн застраховане.

Още застрахователни услуги и калкулатори

Разработването на повече застрахователни продукти и онлайн сравнения за тях са основен фактор в стратегията за развитие на платформата. През 2015 година стартират калкулаторите за застраховка “Имущество” и застраховки “Помощ при пътуване”. Тестовете за ползваемост и обратната връзка от клиентите дават основата на нов дизайн с акцент върху удобството, доверието и бързината на работа. Оформя се отделен екип за обслужване, специализиран в работата с клиенти онлайн.

24/7 телефон за обслужване на клиенти и помощ при щета. Личен онлайн профил на клиента.

През 2018 стартира денонощна линия за контакт. Създаден е личен профил на клиента, система за напомняния и дневник на активните полици. Системи за напомняне чрез електронна поща, Вайбър и телефон. Подоберна е системата за работа с бизнес партньори. Медийна кампания с цел запознаване на потребителите със застрахователните продукти и застрахователния пазар.

Нови застрахователни продукти и услуги

През 2019 година акцентът е върху нови услуги и подобряване на обслужването. Нови продукти са застраховка с включено покритие за спорт, планинска застраховка за период или годишна. За първи път представихме ексклузивно разработен продукт за 24ins, съвместно със застрахователна компания - “Аз и автомобила” . Инструмент за напомняне за потребители, които не са клиенти на 24ins.

Какво задвижва всичко

Страхотен екип, огромно желание за работа и супер софтуера InsInCloud.com

Лиценз

24ins.bg е търговска марка на онлайн платформата за застраховки на "Брокер Инс" лицензиран застрахователен брокер.

"Брокер Инс" придобива лиценз за застрахователен брокер през 2000г. и 2006г. и се ръководи от Стефан Енчев и Румен Стайков. Фирмата има 15 офиса в страната и включва над 100 квалифицирани специалисти в застраховането.

- лицензиран брокер с решение на КФН N 499-3Б от 21.07.2006г. - лиценз за оператор с лични данни по ЗЗЛД

Запазена марка

24ins.bg 24инс.бг

Защитена в патентното ведомство на Република България под Рег. Номер 81114 от дата 15.06.2012

Всички права запазени